Tredje besöket

I tisdags träffade jag Tindra och matte Johanna för tredje gången och vilka tydliga framsteg man ser på flera plan för Tindra, dels att tilliten växer för min hantering, men också att hon svarat så bra på massagen av sin ömmande och spända rygg, matte berättade att hon sedan sist nu väljer själv att sitta fint och vill ligga på rygg och har inte morrat till under nätterna. Så nu kan vi påbörja ett träningsprogram som kommer bestå av kontinuerliga pass med ruscher, smidighetsträning och sit ups, sedan kommer vi även ha ett fokus på viktmanchetter några veckor framöver för att öka hennes medvetenhet med benplacering och stärka bog och insida lår. Och utifrån resultatet är mina förhoppningar även att få rättsida på hennes diagonala snebelastning.
Tyvärr var pulsbandet och jag inte vänner idag heller, så vid nästa besök får vi försöka på nytt och se om det ger ett rättvist utslag :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn » FYSTRÄNING:  ”Latis =)”

  • Pernilla » Träna i vatten:  ”Hej! Jag bor också i Skaraborg och undrar vart åker du och tränar i bassäng ell..”

  • Ingrid » 2 veckors framsteg:  ”Kan sådana smärtor komma från att en hund kastar sig i koppel och har halsband p..”

  • Mia » 2 veckors framsteg:  ”Ser jättebra ut:) vi ska göra första övningarna imorrn ”

  • Mia » Nytt upplägg:  ”Intressant, gäller att se helheten och utanför ramarna:) ska bli kul att följa o..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-