Nytt upplägg

Tindra fick en tydlig reaktion efter lördagens behandling då jag fick tänka om, det jag trots att trodde var det faktiskta problemet med ryggen visade sig vara ett sekundärt problem. Ryggvärken återkom och hon visade nu tydligt vid denna visuella besiktning att hon inte hinner undan med frambena innan bakbena kommer och på så vis får ett ett skuttande språng i galoppen och vid skritt/trav går hon gärna på tre spår som ni kan se tydlig exmpel på här
Nu när man fått studerat helheten och utvärderat förstår  man problemet bättre, så i lördags körde jag laser runt muskulaturen kring bogbladet/skuldran för att avsluta med massage. Fick snabb reaktion och Tindra visade direkt i steget att det förändrades. Ägaren har fått nya rekommendationer att följa och det blir ett återbesök om 1.5 vecka för att följa upp resultatet och fortsätta behandla.

Ibland blir det ett deketivarbete när symtomen inte alltid stämmer överens med det man ser och känner, även mallen för behandling blir förändrad och då är det bra att tänka utanför ramarna och våga för att träffa rätt och kunna behandla det faktiska problemet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn » FYSTRÄNING:  ”Latis =)”

  • Pernilla » Träna i vatten:  ”Hej! Jag bor också i Skaraborg och undrar vart åker du och tränar i bassäng ell..”

  • Ingrid » 2 veckors framsteg:  ”Kan sådana smärtor komma från att en hund kastar sig i koppel och har halsband p..”

  • Mia » 2 veckors framsteg:  ”Ser jättebra ut:) vi ska göra första övningarna imorrn ”

  • Mia » Nytt upplägg:  ”Intressant, gäller att se helheten och utanför ramarna:) ska bli kul att följa o..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-