Djupvåg

Att djupvågsbehandling används inom human och häst kanske du säkert hört, men inom hund är denna behandlingsmetod fortfarande liten. Jag tycker den här lilla appraten verkar otroligt spännande och vill lära mig mer om denna och dess effekt, därför under vecka 30 ska jag äntligen få låna hem en och testa.

Atlas Maroon One som just denna heter arbetar med att sända in harmoniska och skonsamma pulseringar i kroppen som skapar vågrörelse som når ner i fascian och på så vis kan det som skapar problem luckras upp om det gäller t.ex låsningar och spänningar. Fasica är ett såkallat nätverk av bindväv som omsluter såväl skelett, muskler, leder till organ, därför är det en viktigt del till en fungerande rörelseapparat.

Är du också lika nyfiken som mig på detta och vill veta mer är du varmt välkommen att boka in en tid för din hund under vecka 30 (24-30 juli) då jag erbjuder ett prova på pris på 100 kr/hund+ milersättning vid hembesök, men har även ett rum på Hundarena Skövde i Skultorp att tillgå också.
Enklast är att maila mig på dimmanshundhalsa@live.se eller höra av dig till 0737-288397 för tidsbokning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-