Vilken start!

Wow, vilken start Räkis fått på året! Jätteroligt att fått vara delaktig av det och att få se dom tävla sin första debut i Avancerad klass i rallylydnad.

I förra veckan pågick årets första och största hundmässa My Dog i Göteborg, jag stod för fullt alla dagar och arbetade med att låta både hundar och deras ägare prova på djupvågsbehandling. Men pricken över i:et var att Räkis matte tog chansningen att innan jul våga anmäla sig till Avancerad klass, en uppflyttning och tävla på just My Dog, detta fick man ju bara inte missa.
Till första starten på lördagen smög jag upp till andra plan lagom till deras start för att ställa mig i publiken och filma deras debut. Första skyltarna gick såå bra, men sedan tyckte Räkis att godiset under sekrariatet var mer spännande och sprang av banan. Tyvärr vart det en disk, men inga sura miner och på banan igen för att slutföra. Otroligt stolt över dom och fint arbetat. Möte upp dom efter målgång och Räkis fick rosa leksaksgris i present, vilket hon uppskattade väldigt mycket.
Men det roliga var inte över där, för vem får chansen att senare under eftermiddagen vara med på rallyuppvisning och få massa beröm för att vara en så trygg och charmig hund att t.o.m okända barn kan prova köra med henne, jo Räkisen. Och dessutom avsluta med att bli fotograferad av självaste Bingo Rimer?! Dagen kunde inte bli bättre.

Efter mycket sömn för Räkisens del började sedan söndagsmorgonen med stress då spårvagnen blev strömlös på väg till mässan, dom skyndade sig för att hinna till sin andra tävling och även denna start hade jag möjlighet att få se, så roligt!
En rolig, glad och trevlig uppvisning som nog Räkis höll med om också då det fanns kanelbullar i frestelsen, så mumsigt. Men dom hittade tillbaka och slutade på 13:e placering av 23 startande med 74 p, stort grattis till er!


Innan hemgång fick Räkis njuta av lite djupvågsbehandling, det var hon värd efter sådana här fantastiska dagar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn » FYSTRÄNING:  ”Latis =)”

  • Pernilla » Träna i vatten:  ”Hej! Jag bor också i Skaraborg och undrar vart åker du och tränar i bassäng ell..”

  • Ingrid » 2 veckors framsteg:  ”Kan sådana smärtor komma från att en hund kastar sig i koppel och har halsband p..”

  • Mia » 2 veckors framsteg:  ”Ser jättebra ut:) vi ska göra första övningarna imorrn ”

  • Mia » Nytt upplägg:  ”Intressant, gäller att se helheten och utanför ramarna:) ska bli kul att följa o..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-