Tävlingsdags!

I lördags var vi och tävlade på Karlstad Brukshundsklubb för första gången. Det var ganska kallt och blött, första banan startade på högersidan, jag skulle lägga mig i blött gräs redan vid andra skylten, åttans frestelse skulle man gå igenom två gånger och allt var allmänt superklurigt. Jag kunde nästan låta bli den gröna fluffiga leksaken i frestelsen, men bara nästan… Vi slutade på 73 poäng och en 12:e placering.
Inför andra starten hade jag fått sprungit av mig i skogen lite och busat med massa roliga kottar. Så nu hade jag mer fokus på matte och vi lyckades få ihop 82 poäng och kom på delad 9:e plats

Nästa tävling den 20:e maj ska vi åka tillsammans med Prodie och Marie, det ser vi verkligen fram emot!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn » FYSTRÄNING:  ”Latis =)”

  • Pernilla » Träna i vatten:  ”Hej! Jag bor också i Skaraborg och undrar vart åker du och tränar i bassäng ell..”

  • Ingrid » 2 veckors framsteg:  ”Kan sådana smärtor komma från att en hund kastar sig i koppel och har halsband p..”

  • Mia » 2 veckors framsteg:  ”Ser jättebra ut:) vi ska göra första övningarna imorrn ”

  • Mia » Nytt upplägg:  ”Intressant, gäller att se helheten och utanför ramarna:) ska bli kul att följa o..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-