Matilda med Darwin, Segra & Vinna

Vinna, Segra och Darwin, våra Flat coated retriver är som familjemedlemmar och vi tränar aktivt inom apportering och nose-work. Men vi sticker emellanåt ut på äventyr på olika vandringsleder i Sverige. Jag lägger stor vikt på hållbar träning, att hundarna ska må bra i kroppen och då kunna hålla sitt fokus på sin uppgift.
Hundarna lever livet och älskar vara med på nya utmaningar. Vinna är min äldsta tik och sen har jag hennes två avkommor kvar hemma, Darwin och Segra. Målen 2019 för dessa tre ser lite olika ut, Vinna läggs vikten på jaktprov, för Segra blir det även där fokus på jaktprov men även nose-work. Men för Darwins del blir det lite annorlunda, då vi ska påbörja utbildning mot räddningshund. Utöver hundsporten kommer vi sticka ut på två toppbestigningar, Stor sylen och Kebnekaise, där hundarna är en del i teamet med mig och min kille.
För att genomföra dessa mål krävs goda förberedelser och med hjälp från Marie på Canis Care Skaraborg ser chanserna riktigt goda ut och jag ser framemot ett spännande samarbete!